Antikvár Szakkönyvek Boltja
  Főoldal » Katalógus » Szállítás és garancia Bejelentkezés és személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Megrendelés   
Gyorskeresés
 

Összetett keresés
Kategóriák
Közösség
Csatlakozzon!

Aktuális információkért kövessen bennünket a Facebookon!

Facebook
Szállítás és garancia Szállítás és garancia

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését a vevő az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése azonnal életbe lép, rendszerünk rögzíti a vásárló által leadott rendelést. Az Antikvár Szakkönyvek Boltja online könyváruház vállalja, hogy a vevő által a boltban látott terméket a megrendelés pillanatáig mindenki számára elérhetővé teszi, de a rendelés után a termékről készített képet és leírást azonnal leszedi a rendszerről, illetve több példány megléte esetén csak a raktárkészlet erejéig tartja fenn, így garantálva a megrendelt termék szállítását. A rendelés tényét és a rendelés státuszát rögzítjük az adatbázisban, amit minden vásárló a saját vásárlói fiókjában tud ellenőrizni. Bármilyen felmerülő probléma esetén munkatársaink felveszik a vevővel a kapcsolatot. A rendelt terméket legkésőbb három munkanapon belül postára adjuk, ettől eltérő esetben az áruház információs felületein az üzemeltető tájékoztatást köteles közzé tenni.

Garancia és szavatosság:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben, 151/2003 (IX. 22) korm. rendeletben, valamint a 72/2005 (IV.21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadóak. A szolgáltató mindent megtesz azért, hogy az oldalain megjelenő információk a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak. A felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. A felelősség nem áll fenn, ha a felhasználó jelszava saját hibáján kívül került illetéktelenekhez. A szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

Elállás joga:
A vásárlónak a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletre hivatkozva indoklás nélkül joga van elállni. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) kiadványt a megrendelő nevével, saját költségén küldje vissza az áruház üzemeltetőjének telephelyére és az 30 napon belül visszatérítésre kerül a vásárló részére kiszállított termékek vételára. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási költségre.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:
Át nem vett csomag újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Vételár:
A könyvek és egyéb termékek mellett feltüntetett ár a könyvek vételára. A könyvek és egyéb termékek mellett szereplő vételárak nem változnak meg a megrendelés leadása és kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. Természetesen több termék esetén ezek az összegek összeadódnak. A végösszeget az Ön által rendelt termékek árának összege és a szállítási költség határozza meg. A fizetés készpénzben történik, utánvéttel, vagy személyes átvétellel. Utalvánnyal vagy bankkártyával történő fizetésre sajnos nincs lehetőség.

A szállítás módja és költségei

Az áruházakban postai utánvételi módot vagy személyes átvételt választhatja. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áru átvételkor fizetendő összeget.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 45/2014 Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos bővebb információkat itt találhat:

- Jogszabályok, rendeletek

Linkek

- Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE)

Folytatás
Bevásárlókosár tovább
0 könyv
Könyvajánló tovább
Honlapszerkesztés az Adobe PageMill segítségével - Jakab Zsolt, dr. Kovács Adrián
Honlapszerkesztés az Adobe PageMill segítségével - Jakab Zsolt, dr. Kovács Adrián
750 Ft
Akciós könyvek tovább
A második világháború - Jon Sutherland, Diane Canwell
A második világháború - Jon Sutherland, Diane Canwell
2.980 Ft
2.600 Ft
Információk
Szállítás és garancia
Információk
A használat szabályai
Vevőszolgálat
Könyvfelvásárlás
A következő témájú könyveket keressük megvételre:

Matematika, Fizika, Kémia, Biológia, Felsőoktatási tankönyvek

További információ

Szerzői jog © 2017 Antikvár Szakkönyvek Boltja | Könyvesbolt és online műszaki antikvárium, jegyzetbolt